Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Parta z Mýdlového prince ve složení Jaromír Nosek (46), Peter Pecha (34) a Martin Písařík (44) se pravidelně potkávají nejen na divadelních prknech, ale tráví spolu také dostatek volného času. Nyní se rozhodli, že na konci léta vyrazí na společnou dovolenou načerpat energii do nové divadelní sezony. Cílem jejich dobrodružné cesty se stalo Chorvatsko.

„Dovolenou jsme si moc užili, potřebovali jsme si už oddychnout a nabrat novou sílu. Obepluli jsme ostrovy podél chorvatského pobřeží, všude je krásná příroda. Martin byl kapitánem, má zkoušky, takže jsme žádného dalšího kapitána nepotřebovali,“ prásknul nám Peter Pecha.

„Zažili jsme i bouři na moři, prozkoumali jsme vrak obchodní italské lodi pod mořem, takže máme zase plno zážitků,“ sdělil nám Martin Písařík. „S mou Katkou nemáme v létě moc společného času, protože zkouším najednou agronoma Ticháčka v Trháku v Divadle Broadway a také Oxe. Byla to jediná naše společná letošní letní dovolená,“ dodal závěrem Pecha.

Reklama

Další články

Načítám