Hlavní obsah
Článek

Loni touto dobou byl rád, že je vůbec naživu. Jen zázrakem po nebezpečném úrazu (spadl ze žebříku) nezemřel a neochrnul. Přestože se Václav Upír Krejčí docela zotavil, následky bude mít navždy. A i domácí kasu to poznamenalo natolik, že prosí stát o peníze!

„Přes kaluže už skáču, ale s omezením. Mám v těle čtyři šrouby a titan. Když jdu na letišti přes rám, tak nepípám. Docela se mi s tím žije dobře. Jen se sem tam v noci probudím, když se blbě otočím, a ten titan se mi tam na rozdíl od páteře neohýbá. Nesmím jít proti bolesti, díky tomu si páteř nezlomím,“ vysvětlil Super.cz při rozhovoru.

A co se mu vlastně stalo? Sletěl z výšky ze žebříku na schod, zarazil si ho do zad a zlomil si osmý obratel. V plíci měl litr krve, tu mu okamžitě v nemocnici vysávali. Kdyby neměl ženu doma, lékaři řekli, že by nepřežil.

Upír nám nyní také přiznal, že je na tom nyní hůř finančně.

„Mám méně představení. Už není taková výdrž, proto již nemůžu hrát 120 představení měsíčně. Zvládnu jen šedesát. Na chodu rodiny se to tím pádem samozřejmě finančně projevilo. Také proto žádám o malý, nepatrný invalidní důchod. Mám na něj prý nárok,“ vysvětluje herec a bavič, který si ale místo zámecké šunky gothaj kupovat nezačal. Jak se smíchem prozradil, v tomhle se omezovat nehodlá, prý se musí uskromnit jiní členové rodiny ve svých ostatních nárocích.

Zpovídali jsme ho nedávno na křtu zpěváka Jarka Šimka (50), který uvedl na svět videoklip k hlavně ženami oblíbenému hitu Svatební.

„Jsem dvakrát ženat. Původně jsem si svou Zuzanku nechtěl brát, ale tchyně mi řekla, že já si to sice už vyzkoušel, ale její dcera ne, tak ať si ji koukám vzít. Ale stálo to za to. Škoda, že už tehdy nebyla taková písnička. Pustím si ji ale na diamantové svatbě,“ dodal Václav Upír Krejčí.

Reklama

Další články

Načítám