Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bavič Václav Upír Krejčí leží v nemocnici. Spadl doma ze žebříku a zlomil si obratel. Záchranka ho odvezla na chirurgickou kliniku motolské nemocnice, kde se zjistilo, že má krvácení do hrudníku. Následovala devadesátiminutová operace.

"Vzal jsem žebřík a vystoupal po něm ke kalendářům, kde si vedu vše, co jsem kdy dělal. Potřeboval jsem tyto údaje, protože jsem dostal přípis, že mi chybí dva a půl roku nepodložených prací a budu bez důchodu. Najednou žebřík poodjel a já letěl dva a půl metru vzduchem a při dopadu si zarval jeden schod do zad," řekl nám Upír Krejčí.

"Měl jsem vlastně štěstí v neštěstí. Všichni lékaři mi říkali : ‚Buďte rád, že chodíte a že jste neochrnul,‘ " dodal.

Teď ho čeká ještě pár dnů v nemocnici, pak zhruba třítýdenní rekonvalescence. Z péče sester a lékařů je nadšený. "Někdy je člověk mrzutej, nervózní, oni se usmějí, chytnou za ruku, když heknete, hned přiběhnou, dají vám injekci, nebo kapačku, aby to nebolelo. Klobouk dolů před nimi, jsou všichni skvělí,“ uzavřel Václav Upír Krejčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám