Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kila navíc trápí každého druhého, ale zatočit s nimi nadobro se bohužel nepodaří každému. Podívejte se na slavné ženy, které by mohly svou odhodlaností a vytrvalostí jít příkladem.

Jennifer Hudson

Zpěvačka a herečka Jennifer Hudson (42) zápolila s kily navíc, a ačkoliv ji osobně nikdy netrápila, během těhotenství se začala více zajímat o zdravou stravu a chtěla se dostat so kondice, aby mohla pečovat o svého syna Davida. Zhubla se společností Weight Watchers a hlídala si především stravu. V roce 2010 zhubla 36 kilogramů a místo velikosti 16 najednou začala oblékat velikost 6.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian (39) byla vždycky „tou oplácanou“ z klanu slavných sester. Aby zhubla, ji dokonce požádaly její vlastní sestry. A tak se do toho dala s pořádnou vervou, hned po rozchodu s bývalým manželem Lamarem Odomem. Zhubla zhruba 18 kilo a začala vlastní reality show s názvem Revenge Body, kde pomáhá zhubnout lidem s nadváhou.

Roseanne Barr

Představitelka slavné Roseanne (66) se vloni sice nechvalně proslavila rasistickými komentáři, které ji stály kariéru, ale nelze jí odepřít uznání za to, jak v minulosti zhubla. Když jí lékaři odstranili velkou část žaludku v roce 1998, zhubla asi 36 kilo. Později s hubnutím pokračovala, snažila se více hýbat a méně jíst, jak se sama nechala slyšet.

Janet Jackson

Po porodu syna ve věku 50 let byla Janet Jackson (57) trochu mimo formu, a tak se rozhodla zhubnout. Shodila zhruba 32 kilo za pomoci trenérky Paulette Sybliss. S tou cvičila minimálně čtyřikrát týdně a vypadá bezvadně. Svou fyzičku předvádí i na pódiu během žhavých koncertů plných tanečních vystoupení.

Melissa McCarthy

Představitelka (48) Sookie z Gilmorových děvčat zhubla od roku 2011 minimálně 35 kilo. Při hubnutí jí prý nejvíce pomohlo, když se přestala stresovat. V roce 2015 pak kvůli roli ve filmu Špión trénovala s lektorem bojových sportů. V poslední době téměř hubne před očima.

Kathy Bates

Herečka Kathy Bates (70) bojovala s nadváhou celý život a podařilo se jí nad ní zvítězit až v sedmdesáti. Zhubla zhruba 27 kilogramů a vypadá bezvadně. Nedělala prý nic zásadního, jen se nepřejídala a vyhýbala se rychlému občerstvení a slazeným nápojům. Herečka v minulosti prodělala rakovinu vaječníků a prsu, takže není nejmenších pochyb o tom, že je velká bojovnice.

Reklama

Další články

Načítám