Hlavní obsah
Článek

Již jsme vás informovali, že měla herečka Jana Švandová (76) včera okolo osmnácté hodiny dopravní nehodu. Vlivem kluzké vozovky se s jejím vozidlem střetlo protijedoucí auto. Herečka musela být s poraněním krční páteře převezena do nemocnice.

My jsme se snažili se zraněnou umělkyní včera spojit, ale vzhledem ke svému stavu nezvedala telefon. Dnes už Švandová hovor přijala, ovšem ke svému stavu se nechtěla vyjadřovat. Nepodařilo se nám tedy zjistit bezprostřední reakce herečky, je ale dobré znamení, že už může pracovat se svým telefonem a přijímá hovory.

Švandová nadále zůstává ve vojenské nemocnici ve Střešovicích na pozorování. Po propuštění do domácího ošetřování bude muset nosit krční límec.

Zatím vše nasvědčuje tomu, že dopravní nehodu mezi Řevnicemi nedaleko Prahy způsobil protijedoucí řidič. „Podle předběžného šetření řidič vozidla Renault Kangoo nepřizpůsobil jízdu povětrnostním podmínkám a střetl se s vozem toyota. Došlo k čelnímu střetu vozidel," sdělil Super.cz mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek a dále uvedl: „Pravděpodobná příčina nehody je známá, ale pochopitelně se bude dále vyšetřovat. V nejbližších dnech budeme mít další závěry.“

Reklama

Další články

Načítám