Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by to byl do tak křehké blondýnky řekl, ale Jana Plodková (42) je velký dobrodruh, co si potrpí na akční dovolené. Válet se v uzavřeném resortu u moře pro ni rozhodně není. S partnerem milují exotiku, za kterou pravidelně vyrážejí. Cestováni jim ale letošní koronavirová pandemie značně překazila. Herečka nám prozradila, kam by se ráda podívala hned, jak jí to okolnosti a práce dovolí.

„Až to půjde, tak strašně daleko. Nepřemýšleli jsme o tom, ale většinou míříme k rovníku, protože je to pro nás nejrychlejší refresh a relax, takže bychom to asi nějak takhle směřovali. Ale jestli pojedeme zase do Ekvádoru, nebo k Africe na Principe Island, kde jsme byli posledně? Asi vlastně kamkoliv, hlavně abychom vystřelili. Ono se to nezdá, ale tím, jak to máme rádi a už je to fakt nějaký čas, kdy jsme nikde nebyli, tak už máme svrbění z toho, že jsme ještě neopustili hranice,“ svěřila se Super.cz Jana, kterou jsme v netradičním kostýmu potetované emo holky zastihli během natáčení filmu Gump.

A jak trávila letošní dovolenou a prázdniny v Čechách? „Paradoxně příliš toho času nebylo, protože jsem natáčela nejenom Gumpa, ale ještě seriál Chataři, a do toho jsem často namlouvala. Namluvila jsem třeba knihu Radky Třeštíkové (42)... Ale když už bylo volno, tak jsem si šla zacvičit k mému trenérovi, nebo jsem jela na angličtinu, takže jsem si vždycky něco našla,“ prozradila herečka.

Reklama

Další články

Načítám