Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Brodská (55) čas od času zaloví v rodinném archivu a pochlubí se opravdovým skvostem. Tentokrát zavzpomínala na dovolenou u moře. Tu trávila s maminkou Janou Brejchovou (84) a tehdy nevlastním tátou Jaromírem Hanzlíkem.

Na letním snímku od moře je legendární herečka s dcerou v plavkách. „Naše společná dovolená v sestavě - maminka, Hanzlík, já! P.S možná proto ten můj výraz a možná proto poslední společná dovolená,“ svěřila se Brodská, která svého nevlastního otce nikdy nemohla vystát.

Jak sama v komentářích u fotky přiznala, i kvůli tomu odešla brzy z domu. „Pěkná fotka. Berte to tak. Co Vás nezabije, to posílí,“ napsala herečce jedna z fanynek. „To mě hooodně posílilo! Proto jsem se v 17 letech odstěhovala a osamostatnila!!! Všem doporučuju,“ odpověděla Brodská.

„Léto s kovbojem,“ okomentoval fanoušek fotku z dovolené a vzpomněl známý film Jaromíra Hanzlíka. „Jen to ne!!! Místo s 'kovbojem' by spíš sedělo s 'terorem',“ dodala v nadsázce Brodská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám