Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz informoval, televize Prima se chystá v neděli vyrazit s početnou hvězdnou delegací na natáčení české verze populární soutěže Pevnost Boyard. Prozradili jsme vám již několik zatím tajných soutěžících, máme pro vás další jména a kromě toho i informace o tom, jak vnímají masakr v Nice, při kterém zemřelo 84 lidí včetně mnoha dětí!

Původně to vypadalo, že Prima bude vysílat jen jeden díl, bude jich ale evidentně více, jede opravdu několik desítek celebrit, na západ Francie dorazí na etapy.

A koho nového se nám podařilo vypátrat? „Mohu potvrdit, že moderátorem soutěže bude Libor Bouček (43),“ řekla Super.cz mluvčí Primy Jana Mrákotová. Na otce Furu (Fourase), který pokládá soutěžícím záludné otázky, si má zahrát Jan Rosák (76).

A mezi hvězdami, které budou čelit nástrahám pevnosti, se po Gregorových, Prachařových, Machálkové, Tomáši Krausovi nebo Šimůnkovi objeví také Eva Perkausová, Eva Decastelo, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Václav Noid Bárta, Vendula Pizingerová či David Gránský. Naopak dříve spekulovaná jména Hana Mašlíková nebo Karel Plyšák Frýd byla vyvrácena. A to se Frýd prý účastí v soutěži veřejně chlubil!

Potvrzený soutěžící David Gránský se asi jako jediný vyjádřil v duchu, že se vzhledem k nedávným útokům bojí.

„To už nemůže být pravda... Letím tam ve středu. Je vůbec ještě možné cestovat bez strachu?“ napsal v reakci na události v Nice David. Pevnost je od Nice osm hodin cesty autem, nikdy ale nikdo neví, kde příště šílenci zaútočí. A Gránský vážně není jediný, kdo se svěřil se strachem, podobné pocity mají i ostatní. Vzhledem k podepsání mlčenlivosti ale nechtějí svou účast ve slavné soutěži komentovat.

Reklama

Další články

Načítám