Hlavní obsah
Článek

Seznámili se na tanečním parketu. Jan Onder (38) už je nějakou dobu šťastný vedle tanečnice z poslední řady StarDance Natálie Otáhalové (20). Dohromady je dala Natálčina babička, dlouholetá porotkyně tanečních soutěží, která pro svou vnučku hledala tanečního partnera. Společná práce je v jejich vztahu ale spíš na druhé koleji.

„Já jsem před tím žil dlouhá léta s tanečnicí a hodně jsme spolu pracovali, tak si myslím, že si na to nějak instinktivně dávám pozor, abychom to nepřepálili. Zas tolik spolu nepracujeme, když si zatančíme, tak pro radost, takže spolu spíš chodíme, než tančíme a pracujeme,“ svěřil se Super.cz Jan Onder, kterého jsme navštívili v jeho mezonetovém bytě.

V době, kdy jsou taneční sály zavřené, je rád, že má velký obývací pokoj, který může využít dokonce i k natáčení nového pořadu. „Opravdu jsem se strašně nudil a říkal jsem si, že když se nudím já, tak se musí nudit děti. Navázal jsem na to, co jsem dělal v České televizi. Tam jsem natočil 300 dílů pořadu pro děti. Tak jsem si řekl, že to zkusím na vlastní pěst. Řekl jsem si, že to můžu točit tady, protože to je tady velké, prostorné a vzdušné,“ svěřil se Jan Onder, který má na Youtube nový taneční pořad.

V tanečních videích pro děti se objevuje i se svou přítelkyní. „Přizval jsem k tomu i Natálku, pak jsem si uvědomil, že Natálka je krásná a děti ji ve StarDance milovaly a mají k ní blízko. Tak jsem ji k tomu přizval a je fakt, že ve dvou se to lépe táhne,“ dodal Jan Onder.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám