Hlavní obsah
Článek

Aktuální Českou Miss Andreu Bezděkovou (29) jsme potkali na jejím prvním pracovním večírku a těší se, že jich přijde mnohem víc. Aby ne, když se tentokrát organizátoři večera postarali dokonce i o její outfit, takže měla o jednu starost méně.

Dívky, které vyhrály v některém z předchozích ročníků, si totiž stěžovaly, že přijely do Prahy, měly jeden kufr, a neměly se tak na podobné akce do čeho obléknout. Andreu do klubu Valmont oblékla Taťána Kovaříková. "To bylo fajn, ale já mám dobrý vkus, tak se zvládnu oblékat i sama. Ale když to přijde od někoho jiného, tak to kvituju," řekla Super.cz. Andrea balení kufrů po Miss řešit nemusela. "Jsem pražská, takže tady mám svoji skříň, několik skříní," ujistila nás.

Andrea nesklidila zrovna kladné ohlasy za svůj projev. Ať už při rozhovorech nebo na Show Jana Krause, jíž byla hostem a byla dost drsná. "Každopádně válcoval on mne. A chtěla bych říct, že jestli si někdo myslel, že jsem jeho fórky nepochopila, tak jsem je chápala naprosto přesně," vysvětlovala. To, že ji mohou posluchači a diváci považovat na poněkud neomalenou, omlouvá Andrea spíše nezkušeností. "Potřebuji více zkušeností, ale myslím si, že vystupovat na veřejnosti tak, aby většina byla spokojená, stejně nejde," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám