Hlavní obsah
Článek

Ani jeden ze dvou biologických synů Jany Krausové (59) se neoženil a ani nezplodil potomka. Přesto si herečka užívá roli babičky. Jak je tohle možné? Zjistili jsme, že hereččin mladší syn Adam žije s partnerkou, která má z předchozího vztahu dceru Isabel. I když je nepojí genetická výbava, vzala si Krausová dívenku za svou.

„Je výborná," komentovala nový přírůstek do rodiny herečka a jedním dechem dodala: „I moje maminka je do toho zapojená, protože ji hlídá. Sábelce přibyly babičky."

Minulý víkend navštívila novopečená vnučka své nové prarodiče na jejich zámku ve Skrýšově. „Teď poprvé jsem ji vzala na venkov, aby si mohla užít zvířat. Moc se jí to líbilo," svěřila se nám po předpremiéře svého nového filmu Krásno Krausová.

Bývalá manželka Jana Krause (70) a životní partnerka Karla Rodena (61) si dlouho přála stát se babičkou. Malá Isabel jí tedy nečekaně zkrátila čekání. „Naši kluci si dávají načas, jsou vybíraví, ale určitě to jednou přijde. Teď, jak vidíte, to samo přišlo," usmívá se paní Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám