Hlavní obsah
Článek

Televizní stálice Jan Kraus (70), který už osm let obsazuje každý pátek televizní obrazovky s vlastní talkshow, se nevybíravě otřel o Innu Puhajkovou (38). Nová posila sportu na Nově a expřítelkyně nejlepšího českého sportovce Jaromíra Jágra (52) mu pořádně hnula žlučí. Naznačuje, že je jedním z mála, kdo se s někým nevyspal, a přesto se v televizi pravidelně ukazuje. „Jsem jeden z mála, kdo nespal s Jágrem, a přesto dělám v televizi!“ napsal Kraus.

Evidentně tím naráží na Innu, jejíž angažmá na Nově bylo prozrazeno krátce před jeho příspěvkem na Facebooku. Ono vůbec na televizních obrazovkách poletovalo a občas poletuje pár Jágrových ex. Namátkou třeba moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová i bývalá (překvapivě) sporťačka Novy Nicol Lenertová. Ale s těmi si začal už v době, kdy v televizi zářily. Hokejista si nikdy nevybíral mezi prodavačkami v supermarketu. A kdyby třeba napříště ano, určitě by se jeho láska stejně dřív nebo později na obrazovku dostala.

S tvrzením Jana Krause nelze nesouhlasit. Dovolujeme si ale tvrdit, že s Jaromírem Jágrem se nevyspal třeba ani Karel Šíp (Všechnopárty), Ivo Šmoldas (Koule na TV Pětka) a řada dalších lidí.

Reklama

Další články

Načítám