Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo na koncertních pódiích měl během léta volno. Jan Kopečný (34) stejně jako řada dalších umělců poslední měsíce jen těžko zakopl o práci. I tak se rozhodl, že si prázdniny pořádně užije. Zvládl i dovolenou v zahraničí, kterou ze začátku koronavirové krize rozhodně neplánoval.

„Byl jsem nakonec na dovolené, myslel jsem, že k moři nepojedu, a nakonec jsme se zčistajasna rozhodli a byl jsem za to moc rád. Paradoxně všichni strašili a nikdo nás nikde nestavěl a bylo to pohodové. Všude bylo málo lidí, takže to bylo příjemné,“ svěřil Super.cz zpěvák, který si samozřejmě užil i rodné hroudy.

„A s kluky jsme podnikali výlety do lesa a do přírody a trávil jsem čas doma, točili jsme ve studiu s kapelou, bylo to příjemné léto a bylo jiné než všechna ostatní. Většinou máme spoustu práce a teď to bylo takové klidnější,“ prozradil Honza Kopečný, který je rád, že se mohl po pauze opět vrátit k práci, mj. do muzikálu Kat Mydlář, který se po 9 letech vrátil.

„Jsem v tomto muzikálu nováček. Je to jiná role, než hrávám tady na Broadwayi, tohle je vyloženě milovník,“ rozpovídal se zpěvák, který hraje mladého Jesenia.

Přes léto se sice nezkoušelo, Honza se ale musel učit text. „Naučil jsem se to během několika dní a většinou s tím nemám problém. Pomáhá mi stres. Učím se rychle, když jsem ve stresu, a dlouhé zkoušení mi paradoxně dělá problém. Mám radši, když je to intenzivní,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám