Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Petra Ryšavého už můžete znát z jiných muzikálových produkcí a je také součástí kapely Botox, kde vystupuje mj. s kolegou Janem Kopečným (34). Roli snů ale dostal tenhle fešák v novém muzikálu Františka Janečka (79) Čarodějka, který bude mít premiéru 14. září v pražské GoJa Music Hall.

"V tomto divadle už jsem kdysi účinkoval, byl jsem v company v muzikálu Bídníci, takže je to příjemné setkání po deseti letech, navíc v roli milovníka," svěřil Petr, jemuž na jevišti neodolá žádná z čarodějek, ať už zelená Elphaba, „bílá“ Glinda nebo Elphabina sestra Nessarose.

"Nicméně ve skutečnosti to tak není. Všechny holky jsou buď už vdané, zasnoubené, anebo aspoň zadané," smál se Petr, kterého to ale rozhodně netrápí. Dobře vychází se všemi kolegyněmi i kolegy, a dokonce i s producentem, i když se traduje, že dr. Janeček je opravdu přísný šéf.

"Jsem rád, že jsme se přes konkurzy domluvili a dostal jsem hlavní mužskou roli. S čistým srdcem mohu říct, že o Františkovi se sice říká, že je hodně ostrý a nebojí se říct pravdu do očí a zpříma, ale my spolu vycházíme velmi dobře, máme hezký vztah a doufám, že to tak vydrží," uzavřel Petr.

Reklama

Další články

Načítám