Hlavní obsah
Článek

Na divadelních prknech se objevuje již několik let, dosud ale s kolegy premiéry příliš slavit nemohla. Mladá muzikálová zpěvačka musela počkat do svých osmnáctých narozenin. Nelly Řehořová, která v Divadle Broadway září již ve svém třetím muzikálu, konečně oslavila svou plnoletost.

A rozhodně se nejednalo o malou party. Na Střelecký ostrov, kde jí její nejbližší připravili narozeninovou oslavu, dorazili i kolegové z divadla a z muzikálu Kvítek mandragory, ve kterém má jenu z hlavních rolí. „Bezelstně jsem odjela ze školy do Prahy a najednou mi bylo oznámeno, že začíná moje narozeninová party. V obchodě jsem si mohla vybrat šaty, kamarádka mě nalíčila, pak přišla večeře a plavba lodí. Myslela jsem si, že už je to závěr, ale nebyl,“ popsala rozjařená Nelly.

Té přišli poblahopřát kolegové Jan Kopečný (34), Petr Ryšavý nebo Ivana Jirešová (47). Na oslavě ale nechyběl ani Josef Laufer, který s Nelly na prknech exceluje v roli mafiána. Herec, který mimo jiné v srpnu oslaví osmdesáté narozeniny zavzpomínal na to, kdy sám sfouknul 18 svíček na dortu. „Pamatuji se, že jsem byl tenkrát s Petrem Hapkou v Alfě. Mámě jsem slíbil, že budu do půlnoci doma, ale přišel jsem až ve dvě ráno. Máma si na mne počkala a osmnáct, neosmnáct, chytil jsem ji hned mezi dveřmi. Jinak jsem si to moc neužil, protože jsem šel k odvodu a hned pak na vojnu. Tak to tenkrát chodilo,“ vzpomínal Josef Laufer a dodal: „Do osmnácti bych vrátit nechtěl, mně by úplně stačila šedesátka, to bych byl spokojený.“

Reklama

Další články

Načítám