Hlavní obsah
Článek

Herečka Dana Morávková (52) dostala kdysi nabídku, jestli by si nechtěla navrhnout svoji vlastní kabelku. Teď už z toho má docela slušný vedlejšák. Podle jejích návrhů už jich vznikla snad stovka. Přesto přiznává, že nenosí jen ty své a občas si ještě nějaký kousek dokoupí.

"Podle mých počtů je tohle pátá kolekce, ale ve firmě mi tvrdí, že je to už sedmá. Tak opravdu nevím," řekla Super.cz na představení modelů pro letošní jaro a léto, kde svým dekoltem zastínila i mladé modelky. "Mám z toho radost, vlastně jsem to vůbec nečekala," dodala.

Jen své vlastní kabelky ale nenosí, i když si je navrhuje v podstatě na míru. "Nebudu lhát, protože některé kousky, které doma mám z dřívějška, mám ráda. A nedávno jsem si i jednu jiné značky koupila, protože mi v naší kolekci chybí zelená. Je to těžké. Dámy sice obdivují barvy, líbí se jim béžová, červená nebo modrá, ale koupí si zase černou," hodnotila.

Janu Čenskému (62), který akci moderoval, Dana slíbila, že možná začne i s navrhováním pánských tašek. "To ještě uvidíme, musím se ještě poradit, zda by o to byl zájem," upřesnila.

Abychom ale nezůstali jen u módy, Dany jsme se zeptali na její chystanou premiéru hry Mnoho povyku pro nic v Divadle Bez zábradlí, která bude 20. května. "Tentokrát mne ale uvidí diváci jen někdy, roli alternujeme s Veronikou Freimanovou. A na premiéře zrovna nebudu, moje představení je až 25. května," vysvětlila nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám