Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už před třemi lety plánoval Jan Bendig (30) svatbu se svým dlouholetým přítelem Lukášem Rejmonem. Veselku pár ale nakonec odložil následkem napadení partou opilců a také pro nedostatek financí. Nyní to vypadá, že se Honza a Lukáš registrovaného partnerství dočkají.

„Já s tím počítám. S Lukášem máme dokonce už na letošní rok termín,” svěřil se Super.cz Bendig a dodal: „Loni i předloni bylo hodně práce a já jsem neměl sílu na to připravovat velkou svatbu. Mám velkou rodinu a není sranda zaplatit svatbu pro tři sta, čtyři sta lidí.”

Účastník Česko Slovenské SuperStar hodlá uspořádat s partnerem velký den v zahraničí. „Rozhodli jsem se udělat obřad jen o čtyřech lidech v zahraničí. Odjedeme do zahraničí. Chceme to mít u pláže na útesu. Pak uděláme mejdan pro naše přátele a rodinu,” prozradil Honza, který se dočká svého dne D už letos v létě.

Na téma svatba se zpěvák rozpovídal během natáčení nového klipu k písni Amen s Monikou Bagárovou (29), jejímž ústředním tématem byla také svatba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám