Hlavní obsah
Článek

Primárně je sice zpěvačkou, ale móda Moniku Bagárovou (29) vždy oslovovala. Proto účastnice Česko Slovenské SuperStar nechyběla na představení nových kousků svého oblíbeného návrháře Lukáše Macháčka.

V butiku Jiney Level, specializujícím se na méně dostupné značky, byl představen nový typ obuvi známé sportovní značky, ale to ji nechalo docela chladnou. Monika si sice spolu s kolegou Janem Bendigem (30) omrkla novinku na zdejším modelu, ale s její koupí nepočítá. „Ano, sportovní obuv mám ráda, ale zatím jí mám dost. Jako zpěvačka se musím snažit, abych vypadala, proto si občas zaběhám nebo zajdu do fitka, ale jinak si se sportem moc netykám. Jo, ovšem tanec, ten mám ráda, a i ten je dobrý na fyzičku. Ráda si zatančím něco z latinskoamerických temperamentnějších tanců, na druhou stranu nemusím ploužáky,“ svěřila Monika.

Když ráda tancuje, proč se ještě neobjevila třeba ve StarDance? „Nebyla jsem oslovena, abych se zúčastnila, ale kdyby náhodou taková nabídka přišla, kývla bych okamžitě. Bylo by to splnění snu,“ dodala Monika Bagárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám