Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý účastník SuperStar Jan Bendig (30) má na podivné události ve svém životě fakt smůlu. Naposledy v pondělí jeho život dost výrazně zasáhlo úmrtí mladíka, který si sáhl na život jen pár minut poté, co se s Honzou bavil. Nikdo ho už nedokázal zachránit.

„Byl to náš soused, takový párty kluk. V neděli v pět večer jsem se s ním ještě bavil, asi jsem byl poslední, kdo ho viděl živého, krátce po našem setkání si prý už sáhl na život. Druhý den ráno policie otevřela jeho dveře na základě oznámení jeho expřítele, že mu vyhrožoval sebevraždou, ale už mu bohužel nedokázali pomoci,“ řekl Super.cz nešťastný Honzík.

„Nebyli jsme vyloženě kamarádi, ale docela jsme si povídali. Je to hrozný, co se mu stalo. Mám z toho divný pocit,“ tvrdil citlivý zpěvák.

Ten má i na svém nejnovějším albu Příběh, které nedávno vyšlo, song o sebevraždě kamaráda Bílý křídla. „Byl to můj sedmnáctiletý kamarád, který se zabil kvůli šikaně. Týrali ho, protože byl Rom. Pro mě je téma sebevražd strašně citlivé. Opravdu proto vážně přemýšlím, že se co nejdříve odstěhujeme z tohoto domu. Pár metrů od nás zemřel nešťastný člověk, nechci tu dál být,“ dodal Bendig.

Reklama

Další články

Načítám