Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) chtěla projevit smutek ze smrti Karla Gotta (†80) a vyjádřit jeho rodině upřímnou soustrast, bohužel tím zavařila své dceři <span class= (38).

Žilková si přála po vzoru ostatních známých tváří přidat na Facebook nějakou společnou fotku s mistrem. Vybrala si proto snímek ze svatby své dcery Agáty, na kterém je Karel i s manželkou Ivanou Gottovou (48). „Smutek, kus našeho života... Foto na svatbě mé nyní rozvádějící se dcery Agáty... Holčičky Gottovy držte se, jste ještě tak malé...,“ vyjádřila soustrast pod fotkou Stropnická.

Tím ale sebrala vítr z plachet všem, kteří stále spekulovali, jestli se její dcera a moderátor Jakub Prachař (40) po vleklé manželské krizi opravdu rozvedou, či nikoli.

Na Instagramu už byla Veronika sice opatrnější a slova o rozvodu vynechala, to ale nic nemění na tom, že jí dcera a brzy už bývalý zeť asi zrovna nepoděkují. Prozradila totiž tajemství, o kterém se manželé Prachařovi snažili už delší dobu mlžit.

Reklama

Další články

Načítám