Hlavní obsah
Článek

Skandál ohledně zveřejněné církevní žaloby, na základě které má být anulován sňatek mezi Ondřejem Gregorem Brzobohatým (41) a Taťánou Kuchařovu (36), dál hýbe českým šoubyznysem. Zveřejnění velmi intimních detailů ze soužití manželského páru šokovalo mnohé.

Mezi známými tvářemi, které se rozhodly podpořit Ondřeje, je i Jakub Prachař (40), který si sám prošel medializovaným rozvodem se svou bývalou ženou Agátou Hanychovou (38). Přidala se k němu i jeho nynější přítelkyně, herečka Sara Sandeva (26).

„Chtěl bych ti, drahý příteli, vyjádřit tu největší podporu, které jsem schopen. Myslím, že jsme svědky něčeho, co absolutně převyšuje všechen nevkus a malost světa. Těším se, až se tomu společně zasmějeme. Jak gentlemanství, moudrost a čirá radost ze života zvítězily nad něčím, co ani nestojí za řeč. Máváme Ondro a Danielo. Jakub Prachař a Sara Sandeva."

Ani rozvod Jakuba a Agáty nebyl procházka růžovou zahradou. Celý proces se před třemi lety táhl i kvůli pandemii koronaviru. Na střídavé péči o dceru Miu se dohodli rychle. Jelikož ale Agáta zůstala s dětmi v jejich společném domě, bylo potřeba Prachaře vyplatit. Protože šlo o velký luxusní dům, modelka neměla dostatek financí, a tak její matka Veronika Žilková (62) musela prodat rodinnou chalupu v horách. Celý rozvod tak vzbuzoval velkou pozornost.

Reklama

Další články

Načítám