Hlavní obsah
Jakub Kynčl
Článek

Nikdy nepodceňujte kvalitu zraku českých turistů. Právě ti nám totiž dali zaručený tip, že na plážích marockého Agadiru pravidelně dovádí ve vlnách známý český pár. Moderátor a ředitel známého českého rádia Míra Hejda (28) vytáhl k moři svou půvabnou partnerku Zorku Kepkovou (21), kterou Češi znají jako moderátorku Snídaně s Novou a Evropy 2. A že se bylo nač dívat!

Loni se o páru v médiích psalo v souvislosti s možnými zásnubami, šlo však pouze o nafouknutou bublinu. A ačkoli se po více než třech letech vztahu ke vdavkám Zorka Kepková zatím neblíží, z našich fotek to rozhodně nevypadá na nějakou krizi. Příležitostná modelka a tvář módní značky Reporter se totiž ke svému partnerovi měla více, než se na arabskou zemi vůbec sluší. Pár však dováděl ve vlnách v ranních hodinách, kdy ještě na plážích tolik lidí nebylo, a tak vše prošlo bez komplikací.

Z Maroka se v poslední době stává útočiště českých celebrit. Mimo Hejdy s Kepkovou tam v poslední době trávila dovolenou i Vendula Svobodová se synem Jakubem, která si s sebou na pobřeží Agadiru nepřibalila manžela Patrika Auše. Proč, to ví jen ona sama...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám