Hlavní obsah
Článek

Výchova teenagerů není nikdy jednoduchá záležitost. Také Ivana Jirešová (47) se názorově střetává se svou téměř patnáctiletou dcerou Sofií a bojuje, seč jí síly stačí. Představitelka barmanky Lucie ze seriálu Ordinace v růžové zahradě byla a stále je životní rebelkou a v období dospívání se to ještě více vyostřilo, a tak by sama mohla mít schopnost sebereflexe. „Já sama jsem měla velmi ostrou pubertu, ale myslím, že Sofie ji má ještě ostřejší. A to je jí teprve čtrnáct a půl,” říká Ivana.

Jirešová nepřišla na vhodný lék na tento problém. Pomáhá ale vědomí, že na světě není jediným rodičem, který vychovává puberťáka. „Když mám pocit, že jsem na tom ze všech nejhůř, tak zavolám kamarádce. My si vždycky jen popláčeme a já zjistím, že na tom nejsem ze všech nejhůř,” smála se Ivana.

Sofie přišla maminku podpořit na charitativní představení hry Laskonky, které vzniklo na motivy díla Báry Nesvadbové. Výtěžek z prodeje lístků putoval na rehabilitaci hendikepovaného Hynka. „Přišla dobrovolně, protože nechce být doma a chce nějakou zábavu,” smála se Ivana Jirešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám