Hlavní obsah
Článek

Zranění, které si Ivana Jirešová (47) přivodila v únoru při zkoušení nového muzikálu Kvítek mandragory, vypadalo opravdu dramaticky. Kvůli rozdrcenému palci na noze se místo premiéry dočkala klidového režimu na lůžku. Její zdravotní stav se ale rychle zlepšil, a proto se brzy vrátila na divadelní prkna, kde působila i s ortézou.

Jen co ale zátěž z nohy sundala, začala opět skákat jako laňka. Na tiskové konferenci k zahájení letní sezóny v kubánském stylu v aquaparku v Čestlicích předvedla vášnivou salsu. „Už je to docela dobré, stále ale rehabilituji. Ještě musím vydržet s nehtem, protože to vypadá, že nechce růst, kam má, zatím mi zarůstá. Tak budu muset k doktorovi a doufám, že nebude nutný chirurgický zákrok. Při práci mě to neomezuje, ale při józe je to trochu problém, protože ten palec ještě není v pořádku,“ svěřila Super.cz Ivana.

Herečka také zavzpomínala na své cestování po Kubě, které absolvovala ještě před narozením dcery Sofie (13). „Pro mě bylo překvapení, že ta Kuba není jenom moře a palmy, ale jsou tam taky krásné hory a příroda. Podle mě je dobré Kubu procestovat. Akorát si tam člověk musí hlídat své věci,“ vyprávěla Jirešová.

Letos o prázdninách raději zvolí bližší destinaci. „Vezmu celou rodinu do Chorvatska, to je nejjednodušší, protože všechny naložím do auta včetně našeho starého psíka retrívra. Tam pak budeme všichni spolu v domku,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám