Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezastaví se opravdu před ničím. Vždy usměvavá a energická Ivana Jirešová (47) zvládla po úrazu v divadle nějakou dobu odpočívat. Klidový režim je ale pro ni za trest, a tak využívá každou chvilku, kdy se může dostat mezi lidi. Dokonce ani nezrušila módní přehlídku, na které si vyzkoušela roli modelky.

„Přehlídku jsem přislíbila ještě před tím, než se mi stal ten úraz. Čtrnáct dní jsem ležela a už mi z toho začalo opravdu hrabat. Jsem ráda, že jsem mezi lidmi. Už je to zahojené, nic mě nebolí a to, že jsem mezi kamarádkami, je pro mě pozitivní věc a určitě se to rychleji dohojí,“ svěřila Ivana, která se svými kolegyněmi předváděla novou kolekci kabelek Dany Morávkové (52).

„Předváděla jsem nejen kabelky, ale byly tam i batůžky. Ty já miluji a nosím je ze všeho nejvíc. Různě cestuji, nosím hodně věcí, takže si ho dám na záda, a ještě mohu něco nést. Byly tam i ledvinky, ty se mi moc líbí designově, ale ještě jsem se je nenaučila moc nosit,“ svěřila s úsměvem Ivana, která během předvádění zvládla s nohou v sádře chodit i po schodech. Přítomným tak doslova vytřela zrak, při příchodu na akci totiž dorazila s berlemi, ty odhodila, obula jeden střevíček a ve vteřině se z ní stala manekýna.

Ivana po několika týdnech od zranění, které si způsobila při zkoušení Kvítku mandragory, už také plánuje návrat na jeviště. „Premiéra Kvítku mandragory pro mě poprvé bude ve čtvrtek, takže se bojím. Hlavně toho zákulisí, jak se budu převlékat, bude to asi náročné. Budu hrát i s tou botou, i kdyby mi ji chtěli sundat, tak s tím budu tak týden hrát,“ prozradila pro Super.cz herečka, která má strach, aby se jí s poraněným palcem znovu něco nestalo.

„Ve středu mi asi vytáhnou stehy a já si to raději na jevišti nechám, stejně se nevejdu do boty. A abych se cítila líp, tak s tím budu mít nohu chráněnou,“ dodala Jirešová, která se na přehlídce pohybovala, jako by vůbec nic s nohou neměla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám