Hlavní obsah
Článek

Dcera zesnulého slavíka Karla Gotta (†80) začala být aktivní na sociálních sítích. Založila si profil na Instagramu a během pár hodin získala takový počet sledujících, o který se začínající influenceři snaží i řadu měsíců.

Charlotte Ella Gottová (14) na sociální sítě nespěchala, a zřejmě udělala dobře. Že je internetový prostor mnohdy nebezpečný, ví i její maminka Ivana Gottová (48), která po smrti manžela chtěla ponechat jeho účet se 176 tisíci sledujícími i nadále funkční pro věrné fanoušky. Někdo se ale fiktivně vydával za rodinného příslušníka a postaral se o to, aby správa sociální sítě mistrův profil po jeho smrti zablokovala.

Někteří jedinci se dokonce v minulosti snažili vytvářet falešné účty a vydávat se za samotného mistra, jeho manželku či dceru. V tomto případě se ale o podvod nejedná. „Ano, toto je jediný pravý profil Charlotty," potvrdila Super.cz mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

Charlotte se pochlubila i prvními snímky, na kterých pózuje v krátkém topu a širokých džínách před bílou zdí. Jak se zdá, zpěvákova v pořadí třetí dcera dospívá v krásnou slečnu a svým prvním příspěvkem si vysloužila přes 81 tisíc sledujících.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám