Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Chýlková (60) patří k nejvýraznějším postavám oblíbené divácké show Tvoje tvář má známý hlas. Herečka se v soutěži, v níž se známé osobnosti převlékají za české i zahraniční zpěváky a zpěvačky, měnila jako chameleon.

Dokázala přesvědčivě ztvárnit předčasně zesnulou zpěvačku Amy Winehouse, popovou divu Cher i vousatou vítězku Eurovize Conchitu Wurst. Chýlková si troufla i na Madonnu a její hitovku Like A Virgin. Diváky šokovala také její šokující proměna v korejského rappera, jenž si říká PSY.

Ten se v roce 2012 proslavil hitem Gangnam Style. A když se proměnila ve zpěváka švédské kapely Rednex, Jense Sylsjö, který si říká Cotton Eye Joe, diváci jen zírali, jakého z ní maskéři udělali ošklivého a zarostlého chlapa.

Chýlková se převtělila také do zpěvačky Fergie a herečky a zpěvačky Lizy Minnelli. A předposlední proměna stála opravdu za to! Chýlková se totiž změnila v prostorově výraznou zpěvačku Věru Bílou. Převleky a proměny Ivany Chýlkové si prohlédněte v naší fotogalerii a v anketě pod článkem hlasujte, který se vám líbil nejvíc.

Jaká proměna se Ivaně Chýlkové povedla nejvíc?
Ivana Chýlková jako Věra Bílá
5,5 %
Ivana Chýlková jako rapper PSY
8,7 %
Ivana Chýlková jako Amy Winehouse
7,1 %
Ivana Chýlková jako Cher
1,9 %
Ivana Chýlková jako Madonna
1,2 %
Ivana Chýlková jako Cotton Eye Joe z Rednex
6,3 %
Ivana Chýlková jako Fergie
1,5 %
Ivana Chýlková jako Liza Minnelli
5,4 %
Ivana Chýlková jako Conchita Wurst
62,4 %
Celkem hlasovalo 13762 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám