Hlavní obsah
Článek

Řadu let je zapřisáhlou vegetariánkou a stejně tak i její partner. Iva Kubelková (46) se masu vyhýbá a v jídelníčku jí rozhodně nechybí. Vedle práce moderátorky a herečky je někdejší I. vicemiss z roku 1996 také maminkou. Nás zajímalo, jak to mají doma s jídelníčkem její dcery.

„Děti maso jedí. I když ne moc, protože na tom mase nevyrostly, protože jsme my oba s partnerem vegetariáni. Děti si občas maso dají, já jim v tom nebráním, říkám si, že je to na nich,“ svěřila se Iva, která má krásné dcery Natálii (14) a Karolínku (10).

„Myslím si, že je důležité, aby člověk dělal to, co s ním souzní. A co mu dělá dobře, především tělu. A ničemu jinému člověk nesmí naslouchat,“ svěřila Kubelková, která si i tak čarodějnické opékání s kolegy z muzikálu Trhák, do kterého se po pauze vrací, užila.

„Myslím si, že ten mozek je geniální. Ono to naskočí, je to tam někde poctivě uložený, je samozřejmě potřeba si před tím projít ty písničky a prochodit si tu choreografii a oživit si to. Ale my si to moc užíváme, protože diváci vždycky brečí smíchy,“ svěřila se Iva s tím, že dcery jsou po ní, mladší Karolínka má výtvarné sklony a starší Natálka ráda zpívá a hýbe se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám