Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V dubnu loňského roku přivítala na svět svého prvního syna plus size modelka Iskra Lawrence (33). O tom, jaký je návrat k modelingu po porodu, se rozpovídala pod snímky v prádle, které nafotila pro svou vlastní značku.

„Stále si zvykám na modeling v mém novém těle, které je trochu roztaženější, větší a měkčí, zato silnější než kdy předtím,“ napsala k snímkům, kde pózuje v krajkové podprsence a vysokých bombarďácích.

„Po porodu jsem sama jako znovuzrozená. Je to totiž nová šance, jak milovat mé nové já. Takže tady jsem a oslavuji mé nové já,“ napsala modelka a své fanoušky nadále vyzývá, aby k sobě nebyli tak kritičtí a netrápila svá těla, která se mění.

„Moje tělo se za poslední rok dost změnilo, ale na tom přeci nezáleží. Váha a velikost není trvalá. Vy a vaše tělo si projdete za život mnoha změnami. Buďte na sebe hodní. Tohle je jediné tělo, které máte, a i když je někdy těžké ho milovat, ono miluje vás,“ rozpovídala se Iskra na Instagramu, kde svým fanouškům od začátku své kariéry dodává sebevědomí a motivuje je k sebelásce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám