Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) ve čtvrtek slaví životní jubileum. Oblíbená zpěvačka je stále vitální padesátnicí, která největší štěstí našla u své rodiny. S manželem Radkem Vonešem a dvěma syny žije spokojeným životem ve vísce nedaleko Brna.

Csáková začínala ještě jako náctiletá holka v kapele Laura a její tygři. Ve dvaadvaceti letech se rozhodla uspět jako sólová zpěvačka, což se jí podařilo. S hitovkami La Isla Bonita, Proč mě nikdo nemá rád, Zavři oči, když se červenám či Amsterdam, si rychle získala srdce posluchačů.

Známá je také díky neuvěřitelným proměnám. Snad žádná zpěvačka tolik neměnila image, barvy vlasů a účesy. Vnadná zpěvačka s nádherným hlasem křepčila na pódiích jako divá a dodnes se může opřít o věrnou fanouškovskou základnu.

Csáková je také výbornou kuchařkou a potrpí si na domácí kuchyni, což její kluci doma náležitě oceňují. Zpěvačka se sice často prala s váhovými výkyvy, ale zdaleka nebyla jediná. Dnes z ní čiší pohoda a klid a padesátku byste jí rozhodně nehádali.

Zpěvačka si k životnímu milníku nadělila nové album s názvem Jemně půl i videoklip. Mrzí ji však, že nové písně kvůli opatřením proti koronaviru zatím nemůže představit naživo.

„Tak se těším, ale zároveň jsem nervózní a i smutná z nařízení o zákazu zpěvu. Chápete... Já natočím album a nemůžu vám ho ani přezpívat, šílený. Opatrujte se a nebojte se. Příští rok všechno stihnu,“ vzkázala Csáková.

Takřka chameleonské proměny této osobité zpěvačky si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám