Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její pódiové modely byly terčem mnoha kritiků. Cylindr a mini s vysokými kozačkami, které si Ilona Csáková (53) na vystoupení oblíbila, podle nich působily jako ze šantánu a zpěvačce neslušely. Vzala si snad tato slova k srdci, když už jsme ji poněkolikáté viděli v daleko střízlivějších kouscích?

Ilona byla jednou z vystupujících na vyhlášení soutěže Batist Nej sestřička v divadle v Náchodě a oblékla dlouhé košilové šaty. Stačilo, že rozepnula o knoflíček víc, a stejně byla proklatě sexy. Rozloučila se snad s kousky, za které ji strhali v médiích a volí střízlivější varianty?

"Můžu vás ubezpečit, že klobouky a všechno ostatní v šatníku dál mám. Stále tam čekají, až je zase vynesu. Tenhle outfit mi zůstal po tom, co jsem v Hradci Králové zpívala pro Český rozhlas. Sem by se ani mini a cylindr nehodily. Ale to neznamená, že je nemiluju a neopráším," řekla Super.cz

Vzhledem k tomu, že se jednalo o akci na počest středního zdravotnického personálu, zajímaly nás i zkušenosti, jaké s ním zpěvačka má. A jsou prý veskrze kladné. "Troufla bych si dokonce proklamovat, že naše zdravotnictví je na velmi vysoké úrovni. Moc ráda vzpomínám na zdravotní sestřičku, kterou jsem poznala v porodnici, jmenovala se taky Ilonka a byla moc hodná přívětivá," svěřila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám