Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Svět šoubyznysu se v roce 2017 rozloučil s celou řadou známých tváří. Podívejte se na přehled celebrit, které letos odešly na onen svět.

Nejvýraznější ztráty zaznamenal svět filmu. Ve věku 89 let skonal Roger Moore, který sedmkrát ztvárnil agenta Jamese Bonda, což se nepodařilo žádnému jinému herci. Jako agent 007 se objevil v Muži se zlatou zbraní či Chobotničce. Jen o rok méně měl jeho vrstevník Adam West, jehož v 60. letech proslavil seriál o Batmanovi. Divákům bude chybět také švédský herec Michael Nyqvist (†56) známý z krimi filmu Muži, kteří nenávidí ženy a jeho dvou pokračování. Rok 2017 byl poslední také pro Johna Hurta (†77) a Miguela Ferrera (†61))

Dva roky po Vinnetouovi odešla do věčných lovišť i Ribana. Pierra Brice (†86) následovala Karin Dor (†79), již diváci znali také jako Bondgirl z filmu Žiješ jenom dvakrát. Francouzská kinematografie přišla o legendy Jeanne Moreau (†89) a Mireille Darc (†79).

V roce 2017 zemřely také slavné hudební hvězdy. Fanoušci se rozloučili s Chuckem Berrym (†90), Johnnym Hallydayem (†74) i spoluzakladatelem kapely AC/DC Malcolmem Youngem (†64). Vánoce už bohužel neoslavil ani průkopník světa erotiky a zakladatel Playboye Hugh Hefner (†91).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám