Hlavní obsah
Článek

Zakladatel Playboye se dožil úctyhodného věku. Není žádným tajemstvím, že si Hugh Hefner (†91) užil radovánky se spoustou krásných žen. Crystal Harris (31) se do jeho životního příběhu zapsala snad nejvýrazněji.

Díky pánskému magazínu plnému nahotinek neměl Hugh o sex nikdy nouzi. Dívky, jejichž snem bylo pózovat na titulce Playboye, udělaly cokoliv, aby se staly jeho oblíbenkyněmi. Kromě spousty krátkých známostí se vlivný podnikatel stačil třikrát oženit.

Millie Williams a Kimberley Connrad byly jeho manželkami deset let a obě mu porodily dvě děti. Hefner zatoužil po svatbě i na stará kolena, kdy se zamiloval do o 60 let mladší Crystal Harris.

Původně měli svatbu naplánovanou na léto roku 2011, ale jeho snoubenka se na poslední chvíli rozhodla, že do manželství s Hefnerem nevstoupí, protože ji prý nevzrušuje. Následně se rozpovídala o jejich intimním životě. Prohlásila, že sex s ním trval jen dvě vteřiny. V té době už byl bohužel na trhu Playboy, v němž pózovala jako paní Hefnerová.

Pár s ohromným věkovým rozdílem se však dal překvapivě opět dohromady a snubní prstýnky si předal na Silvestra roku 2012. Crystal na tomto sňatku určitě netratila. I když má Hefner čtyři dědice, sexy vdova rozhodně z jeho domu neodejde s prázdnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám