Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vnadná modelka Crystal Hefner (29) by nejspíš neměla sebemenší problém ulovit jakéhokoliv muže, na něhož si ukáže prstem, ale její srdce patří téměř devadesátiletému staříkovi. Hugh Herner (†91) si ji očividně nezískal svým vzhledem, ale kontem a mediálním vlivem.

Zakladatel Playboye neměl nikdy o ženy nouzi, protože spousta z nich je schopna za pózování v prestižním pánském magazínu udělat cokoliv. O přízeň něžného pohlaví Hugh nepřišel ani v pokročilém věku, který rostl úměrně s jeho jměním. Sexy modelky si v jeho rezidenci podávaly dveře, ale Crystal jej okouzlila natolik, že od ní ustál i obrovské faux pas.

Hugh Hefner si sexy blondýnku chtěl vzít za ženu už v červnu roku 2011, ale jeho vyvolená mu dala pět dní před obřadem košem. Jejich láska ovšem tuto zkoušku ustála a po neúspěšném pokusu v prosinci roku 2012 opravdu vstoupili do manželského svazku.

Crystal si ale se slavným staříkem očividně příliš intimních chvilek neužije, a tak si nedostatek sexu kompenzuje pořizováním žhavých fotek. Jako zámožná sexy vdova totiž jednou bude mimořádně lákavým zbožím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám