Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už čtyři měsíc je herečka Henrieta Hornáčková (40) maminkou dcerky Babetky. I když vyrazila na dětské odpoledne, kam dostala pozvání, holčičku nechala doma, kde ji hlídal tatínek, saxofonista Honza. Dohodli se, že malou budou zatím držet od světa šoubyznysu dál.

Užila si ovšem atrakce, které byly původně určeny jen dětem. Ve výtvarném koutku se pustila do výroby žirafky pro Babetku. "Pokojíček ale zatím nemá. Stěhovali jsme se sice s partnerem do většího, když jsme se dozvěděli, že nás bude víc, ale pokoj zatím využívá Honza jako pracovnu a Babetka je s námi v ložnici. V budoucím pokojíčku je asi sedm saxofonů, klarinet, piano a spousta not a je to Honzovo království, tak je bude asi opouštět s těžkým srdcem," svěřila Henrieta.

Zajímalo nás také, zda nepřehodnotila svůj názor na svatbu. Herečka si totiž po vleklém rozvodu s režisérem Davidem Drábkem hodně rozmýšlela, zda se vdávat podruhé. "To je pravda, a když jsem byla těhotná, vdávat jsem se taky nechtěla. Ale teď, když máme Babetku, říkala jsem si, že by to bylo hezké. Zatím to v plánu není, ale neřekla bych NE," připustila Hornáčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám