Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) se díky lásce k pravidelnému pohybu, který ji ostatně také živí, může i po padesátce chlubit perfektní postavou.

A protože jako vyznavačka aktivního odpočinku nezahálí ani o víkendech a svátcích, vyrazila první červencový týden na cvičební víkend do Poděbrad, kde si kromě tréninků dopřála i krátký relax v tamním přírodním koupališti.

Při té příležitosti se na pláži zvěčnila a fanouškům nasdílela snímky v plavkách, na kterých ukázala výsledky své dlouholeté dřiny. Takovou postavičku mohou mít po karanténě i její klientky a fandové, Hanka jim totiž vynahradila cvičení v posilovně online lekcemi, které jste mohli sledovat také na Super.cz.

Hanka Kynychová radí, jak posílit bříško v domácí karanténě.

Přestože pohled na Hanku musel potěšit nejedno mužské oko a v komentářích se dočkala lichotek, případní nápadníci mají smůlu. Tahle sexy bruneta je už skoro 30 let šťastná po boku svého manžela Jindřicha, kterému před 24 lety řekla u oltáře "ano".

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám