Hlavní obsah
Článek

K Vánocům neodmyslitelně patří dobré jídlo. Mnoho lidí proto zajímá, jestli během svátků hřeší i takoví vyznavači zdravého životního stylu, jako je například Hanka Kynychová (55). Ta se zjevně drží tradičních receptů a na přehnané diety v tomto čase nehraje.

„Štědrovečerní večeře je tradiční – smažíme kapra a děláme salát. Syn Filip je alergický na ryby, takže kapra smažíme v garáži a pro Filipa máme řízky. Salát máme jednoduchý, jen brambory, vajíčko a kyselá okurka. A letos budu zkoušet nový recept – kapr na modro. Je to recept, kterého mám od svého klienta z fitka. Kapr se peče a při pečení se podlévá sladkokyselým nálevem, aby zmodral. Tak uvidíme.

Hanka je v průběhu roku v jednom kole a tak chce aspoň okolo Vánoc zvolnit. „Odpočíváme a užíváme si Vánoce společně jako rodina. Jsem z Moravy, ale o svátcích na Moravu nejezdíme, protože já už třetí svátek vánoční cvičím ve fitku a chceme tak první dva svátky strávit doma. Na Moravu ale jedeme hned na Nový rok a samozřejmě v čase předvánočním,” prozradila Kynychová.

Známá cvičitelka si potrpí na vánoční výzdobu a sama si vyrábí adventní věnec. „Vyrábím jich několik – i věnce na dveře. Letos jsem výrobu zahájila v rámci akce Dopisy Ježíškovi, kterou zaštítila moje nadace a probíhala i výroba věnců. Dokonce mi věnec věnovaly i děti z Dětského domova Duchcov,” říká Hanka Kynychová, která přišla podpořit již čtrnáctý ročník akce Dopisy Ježiškovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám