Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme dorazili na premiéru filmu Hobit - Šmakova dračí poušť, okamžitě nám padly do oka hostesky převlečené za elfky. Dojem byl dokonalý, měly dokonce půvabná špičatá ouška. Pohled na ně nenechal chladnými ani známé české muže, kteří až na výjimky na film dorazili bez partnerek.

"Elfky jsou krásné, ale moje žena Magda je pro mě tou nejkrásnější, i když musím přiznat, že na to, abychom se věnovali sami sobě navzájem, máme kvůli dětem pořád málo času. Takže už si ani nepamatuju, kdy jsme byli spolu v kině, naposledy jsem byl totiž s dcerou na pohádce," přiznal nám moderátor Vlasta Korec, kterého jsme stihli trochu urazit dotazem, zda si mezi kolegy také nepřipadá trochu jako hobit. "Na moji výšku si ještě nikdo nestěžoval," opáčil.

Velkým příznivcem fantasy je charizmatický herec Jan Dolanský. "Viděl jsem všechny filmy, které byly podle Tolkienových knih natočené, takže si nemůžu nechat ujít samozřejmě ani tenhle. Podle mne jsou tyhle knížky základem vzdělání," míní Honza, který se až v sále kina sešel s manželkou Lenkou Vlasákovou, s níž vychovává čtyři děti, takže si nenechal ujít příležitost nechat se v předsálí vyfotit s půvabnými elfkami.

Úplně sám přišel do kina herec Petr Vágner (46), který se nám snažil udat vstupenku. "Původně jsme chtěli jít s dcerou, ale manželka mi to rozmluvila, že je na to ještě malá. Ale já tyhle filmy miluju," svěřil. Naopak přítelkyně Alena vytáhla do kina herce a režiséra Ondřeje Kepku, představitele Honzíka z legendárního seriálu Arabela.

"Já měl právě díky Arabele pocit, že fantazijního světa už mám dost. Ale Alena to miluje a udělala mi přípravu, včera jsme si doma pouštěli první díl, abych věděl, do čeho jdu. A musím uznat, že je to velkolepé," dodal Kepka.

Co se dámského osazenstva z řad známých tváří týče, potkali jsme mj. zpěvačku Victorii, která se hned hnala ke stánku s popcornem, bez něhož si návštěvu kina nedokáže představit, a v podzemním parkovišti jsme zahlédli cvičitelku Hanku Kynychovou (56) s manželem a starším synem. "Jedeme na poslední chvíli, byli jsme v pedagogické poradně a ještě se mi teď vysypala celá kabelka, abychom opravdu přišli pořádně pozdě," postěžovala si Kynychová.

Reklama

Další články

Načítám