Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co zpěvačka Hana Zagorová (†75) oznámila, že ona i její muž Štefan Margita (67) bojují s koronavirem, fanoušci je zahrnuli stovkami podpůrných vzkazů. Manželům v nich přejí jediné: brzké uzdravení.

Zagorová informaci zveřejnila, aby předešla spekulacím, které se začaly množit. „Naši milí, nechtěli jsme vás zatěžovat našimi starostmi. Ano, oběma nám vyšly pozitivní testy na covid. Ať se to nemusíte dovídat z různých nafouklých spekulací,“ uvedli manželé v prohlášení.

Dále upřesnili, že zatímco Margita je v domácím léčení, Zagorová kvůli horšímu průběhu nemoci leží ve špitále. „Věřte, že děláme, co můžeme, a brzy se s vámi uvidíme,“ vzkázali fanouškům.

Do nemocnice musela zpěvačka kvůli vysokým teplotám. „Vrátila se po dvou koncertech, dva dny na to jí stoupla horečka téměř na čtyřicet. Testy prokázaly, že je nakažená covidem, a kvůli těm horečkám, které ani po týdnu neklesly, musela být Hanka hospitalizovaná,“ řekl v pořadu Showtime Margita s tím, že nepřeje nikomu, aby si zažil to, co jeho žena v posledních deseti dnech.

Závěrem měl pro fanoušky dobrou zprávu: „Věřím, že Hanka bude brzy doma, snad už příští týden. Její stav se zlepšil,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám