Hlavní obsah
Článek

Nebylo roku, kdy by Leoš Mareš (47) vyrazil na filmový festival v Karlových Varech jinak, než v dámské společnosti. Poprvé zde představil jednu ze svých ex Hanu Svobodovou (35), loni se zde bouřlivě rozcházel se svojí životní láskou Petrou Faltýnovou (45).

Tentokrát ale vysedával v místním stanu úplně sám a vypadal tak opuštěně, že nám ho bylo skoro až líto. Zaskočil na koncert kapely Lucie, prohodil pár slov se synem prezidenta festivalu Jiřího Bartošky (77) Jankem, ale nejvíc času strávil v baru pouze ve společnosti větráku.

Přitom víme, že Leoš opuštěný není. Na svatbě svého stylisty Filipa Vaňka (46) se dal dohromady s módní redaktorkou a stylistkou Monikou Koblížkovou a vztah je natolik vážný, že už ho Monika představila i doma.

Monika je vysoká štíhlá brunetka, prostě typ ženy, který Leoš miluje. Přestože není modelkou, z fleku by mohla vyrazit na přehlídkové molo. Postavou může směle konkurovat i Faltýnové.

A proč svou novou lásku nevzal do Varů? Je dost dobře možné, že po loňském skandálu, kdy se s Petrou Faltýnovou stali nechtěnými hvězdami festivalu, chce své soukromí více chránit a nechat si ho zatím jen pro sebe.

Reklama

Další články

Načítám