Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká topmodelka Hana Soukupová (38) byla rozhodně největší ozdobou zahájení filmového festivalu v Karlových Varech. Pokud tedy nepočítáme hollywoodskou hvězdu Julianne Moore (63). Přestože je varská rodačka, na festival přiletěla s manželem po třinácti letech.

"Přijela jsem na pár dní, měla jsem tu focení. Byla jsem tu před třinácti lety s manželem, tak jsme si to zopakovali," řekla Super.cz Soukupová, která však bude muset v neděli odletět do Paříže, kde získala prestižní zakázku. Pak se do Varů opět vrátí. Děti zatím hlídají její rodiče, kteří nedaleko Varů bydlí.

Hana Soukupová nedávno nafotila kampaň pro Moser, před lety byla hvězdou reklamy na minerální vodu z Karlových Varů, kde se objevila téměř nahá ve vodních šatech.

"Mám to tady moc ráda, jsem na to pyšná, že můžu předvádět varské značky. Je to hezké spojení, když odtud pocházím," řekla Super.cz kráska.

Na zahájení filmového festivalu oblékla šaty od Valentina, které doplnila šperky Tiffany a také vlastními šperky, které dostala od manžela.

"Náušnice jsou v hodnotě asi 200 tisíc korun. Manžel dělá bodyguarda, on je v tom dobrý," dodala.

Reklama

Další články

Načítám