Hlavní obsah
Článek

Skvěle se bavila a úsměv střídal úsměv. Herečka Hana Maciuchová (†75) je po zdravotních problémech v pohodě a chystá se na dovolenou.

„Je to tak, začínají mi prázdniny a ty si chci užít. Odjíždím do rakouského Grazu a mám v plánu na kole objíždět podhůří Alp. Pozor, ale není to klasický bicykl, ale osedlám si motokolo. Mám takového Rolls-Royce mezi těmito dopravními prostředky, který má pět rychlostí. Ty využiji hlavně v kopcovitém terénu, ovšem rovinky budou jenom moje, a ty si vyšlapu vlastním pohonem,“ prozradila oblíbená herečka na koncertu k pětatřicátým narozeninám své kamarádky a kolegyně Dáši Zázvůrkové.

„Máme toho dost společného. Obě chodíme k panu profesorovi Eduardu Klezlovi na zpěv, přičemž Dáša zpívá skvěle a profesionálně, já spíše sama pro sebe a pro radost, obě jsme herečky a také sportovkyně. Já, jak jsem říkala, mám ráda cyklistiku, i když tu s lehkou podporou motoru, ona je výborná veslařka, takže jsme naladěny v mnoha věcech na stejnou vlnovou délku,“ dodala Maciuchová.

„Mám Haničku moc ráda a velice si jí vážím. Přišla mě podpořit na můj narozeninový koncert, který jsem uspořádala nejen pro své přátele, ale především pro svého malého kamaráda Ládíka, který je upoután na vozík. Výtěžek z celé akce je pro něj. Hodně dárků včetně dortu jsem tu dostala a jeden chci dát právě jemu. Dělám si tím i sama sobě radost,“ vysvětlila Dáša.

Reklama

Další články

Načítám