Hlavní obsah
Článek

Zpráva o smrti manželky Jiřího Krampola (85) zasáhla nejen známého herce. Náhlý odchod Hany Krampolové (†59), který přišel v pondělí vpodvečer, byl ranou z čistého nebe pro všechny jejich blízké a přátele. V šoku ze smutné zprávy je i zpěvačka Marie Pojkarová (68), která ještě před měsícem s manželi absolvovala společné grilování.

„Jsem v naprostém šoku. Vůbec nechápu, co se stalo. Bylo jí dobře, přibrala dvacet kilogramů a říkala mi, jak se dobře cítí,“ svěřila Super.cz Pojkarová, která s Krampolovými a dalšími přáteli trávila jednu z posledních akcí.

Dokonce se domlouvali, že si to brzy zase zopakují. „Mluvila jsem s ní tak před třemi dny a zvala jsem je na grilovaní na naši chatu na Slapech. Říkala, že je ráda, že volám. Pozvala jsem je na tuhle sobotu, jenže Jiřík měl mít vystoupení, tak jsme se domluvili, že přijedou tu další, nebo kdykoliv se jim to bude hodit,“ řekla Pojkarová.

„Je to hrozné. Měla jsem ji ráda, byla to fajn holka. Jirkovi jsem vyjádřila upřímnou soustrast, ale vůbec to nemohu pochopit. Vypadala teď dobře a moc jí to slušelo,“ dodala smutně zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám