Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Jiřího Krampola (85) je již třetí den hospitalizována, jak již Super.cz informoval. Dlouhodobé problémy s nechutenstvím, které hraničí s anorexií, ji opět dostaly na nemocniční lůžko. Že má opravdu vážný problém, si ale Hana Krampolová (†59) nepřipouští.

Již třetí den Hanka leží v Nemocnici Na Františku, kde se ji opět snaží dát dohromady. Její manžel už je zoufalý, sám ale neví, jak by mohl svojí ženě pomoci. Hanka si bohužel závažnost svého stavu neuvědomuje a v nemocnici jí vlastně ani nic nechybí.

"Řekla si jenom o knížku, aby se nenudila. Cítí se prý dobře a vlastně tak i vypadá, když opomeneme, že je hubeňoučká jako vrabeček," řekl nám zdroj blízký Krampolové, která se na důkaz toho, že je jí fajn, nechala i vyfotit.

Co bude s Hankou dál, se stále řeší. Jako ideální pokračování léčby by její manžel i lékaři viděli sanatorium, kde by se Krampolová naučila zdravější životosprávě a hlavně se přinutila přijímat pravidelně potravu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám