Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příští rok oslaví herečka Veronika Freimanová (68) šedesát let, což je věk, který z její tváře jen tak nevyčtete. Pečlivě se o sebe stará a své také dělá spokojenost v osobním životě a radost z dobře vykonané práce.

Svou krásnou stránku - vnitřní i vnější - předvedla, když se zapojila do projektu herečky Divadla Bez zábradlí Nikol Kouklové na podporu Nadačního fondu Slunce pro všechny. Společně s manažerkou divadla Hankou Heřmánkovou (61), která je dlouholetou patronkou tohoto nadačního fondu, oslovily známé tváře nejen ze zmíněného divadla k nafocení charitativního kalendáře s názvem Slunce, světlo, naděje. Jeho tématem jsou lidské vlastnosti a povahy a Freimanová zastupovala smích a radost.

Držitelé kalendáře se mohou těšit také na fotky Dany Batulkové, Michala Horáčka, Elišky Kaplicky, manželů Heřmánkových a dalších. Autorkou fotografií je Angelina Nga Le.

Kalendář v limitovaném množství je v prodeji v Divadle Bez zábradlí a jeho oficiální křest se uskuteční na Vánočním trhu pro Slunce, pořádaném 12. prosince od 14 hodin v pasáži tohoto divadla. K zakoupení zde bude například cukroví z pekáren nadace či vánoční ozdoby, nebude chybět punč nebo svařák. Výtěžek letošní sbírky bude věnován na novou střechu školy pro děti se speciálními potřebami v Unhošti.

Reklama

Další články

Načítám