Hlavní obsah
Článek

Již dnes budou mít svoji rodinnou hudební premiéru. Herečka Barbora Šporclová Kodetová (53) s manželem Pavlem Šporclem (50) vystoupí na festivalu Hudba Znojmo dokonce i s mladšími dcerami Sophií a Violettou.

Jak již Super.cz informoval, Bára měla sice v divadle delší pauzu, ovšem v době pandemie nezahálela a začala se intenzivně věnovat zpěvu. Ke zpěvu ji přivedla kamarádka sopranistka Jana Šrejma Kačírková. „Slyšela mě před časem pobrukovat si něco v šatně a rezolutně prohlásila, že musím začít zpívat,“ řekla nám Bára.

„Byla bych ráda, kdybych se naučila zpívat tak, aby se to publiku líbilo a přinesla jsem mu hezký zážitek. Zpěv je hodně o emocích a s těmi já pracuji už léta. Pohybuji se v interpretaci pocitů, hudby, nálady," míní herečka, která dnes na nádvoří Jihomoravského muzea zazpívá sólově, s Pavlem píseň Lásko má a na závěr i s dcerami lyrickou píseň Chasing Cars.

Bára s Pavlem připravují také program, který bude mít premiéru v listopadu v divadle Semafor. Součástí tohoto představení bude i píseň Skřipky, kterou natočili jako poctu Haně Hegerové, (†89) a video vám přinášíme.

Reklama

Další články

Načítám