Hlavní obsah
Článek

Samotný ples Met Gala je pouze začátek, pořádný večírek se rozjíždí až poté, co hvězdy opustí brány Metropolitního muzea umění v New Yorku a vyrazí na after party. Ta se letos konala v hotelu Casa Cipriani na Manhattanu. Dámy se chtějí většinou blýsknout v něčem hodně sexy, některé jdou ovšem ještě dál a odhalí i víc, než by možná bylo nutné.

Trojici nejodvážnějších tentokrát tvoří modelka a manželka zpěváka Justina Biebera (30) Hailey Bieber (27), influencerka Addison Rae (21) a modelka Bella Hadid (27).

První zmiňovaná dorazila na akci bez své polovičky, pouze s bodyguardem, zato v titěrných kožených šortkách, štrasové podprsence a černém rozhaleném saku. Hailey je známou modelkou, dcerou herce Stephena Baldwina a neteří Aleca Baldwina.

Ještě o poznání víc kuráže předvedla americká influencerka, herečka a tanečnice Addison Rae, jež byla v roce 2020 časopisem Forbes jmenována nejlépe vydělávající osobností na sociální síti TikTok, kde má 87,5 milionu sledujících.

Odvážně oděná se na akci dostavila i modelka Bella Hadid. Ta je považována za jednu z největších modelingových senzací posledních let, objevila se již 27krát na obálce magazínu Vogue a podle vědců je majitelkou nejkrásnější tváře na světě.

Reklama

Další články

Načítám