Hlavní obsah
Článek

Tvoří vzhledově dokonalý pár. On pohledný sportovec, ona krásná a úspěšná modelka. K tomu zdravé děti, úspěch ve svých povoláních a idylka je dokonána.

Mnohem častěji než o Tomu Bradym (40) se píše o jeho manželce Gisele Bündchen (43). Aby ne, jde o nejžádanější modelku posledních let, která je zárukou úspěšnosti každé kampaně (v poslední době jí vyšly třeba reklamy pro Arezzo, Rosa Cha, Pantene nebo Loewe). A klienti to vědí, takže na vrcholu se drží, přestože přehlídková mola už - jak se říká - nešlape.

Kromě toho, že je nejúspěšnější modelkou současnosti, je také považována za guru zdravého životního stylu. Její rady na zdravé štíhlé tělo už otiskly všechny možné módní a lifestylové magazíny a ženy po celém světě je následují. Mezi nimi je třeba ta, že osmdesát procent jídelníčku má být tvořeno zeleninou - modelka má zahradu, kde pěstuje vlastní zeleninu a ovoce v bio kvalitě - a celozrnnými obilninami. Zakázáno u ní doma je cokoli s obsahem bílého cukru a bílé mouky.

„Miluji zásadu, že tělo je jako chrám. A péčí a výživou těla se můžeme cítit mnohem lépe. Můj nejoblíbenější recept je jídlo složené ze sedmi ingrediencí, a to kadeřávku, brokolice, avokáda, cherry rajčátek, červené řepy, sladké brambory a k tomu quinou,“ uvedla v rozhovoru pro francouzskou Vogue.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám