Hlavní obsah
Článek

Její křivky ve světě módního průmyslu platily za měřítko dokonalosti a vydělávaly enormní částky. I na dokonalé Gisele Bündchen (43) se ovšem podepsal přibývající věk a vyhledala pomoc plastických chirurgů.

Brazilská kráska, která vévodila žebříčku nejlépe placených modelek, letos v dubnu v Sao Paulu absolvovala svou údajně poslední přehlídku. Nadále se však bude objevovat v kampaních a je pro ni důležité, aby fotografové nezachytili žádnou tělesnou nedokonalost.

Gisele Bündchen v utajení zavítala do Paříže, kde se nechala vylepšit. Modelka si tajnou misi důkladně naplánovala a na kliniku dorazila společně se sestrou Rafaelou maskovaná burkou. Nejspíš se k ní ale nedostala informace, že francouzské zákony nošení muslimských oděvů zahalujících obličej na veřejnosti už od roku 2010 zakazují. Modelce tak ve snaze vystupovat inkognito hrozil postih.

Její výlet ovšem dopadl dobře a Gisele z Francie odjížděla spokojenější. Na klinice údajně utratila 11 tisíc dolarů (275 tisíc korun) a nechala si vylepšit povadlá víčka i ňadra, na nichž se začala projevovat gravitace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám