Hlavní obsah
Článek

Od ideálu ženské krásy ji sice dělí desítky kilogramů, ale Gemma Collins (34) se přesto dokázala prosadit na televizní obrazovce. Kameramany reality show The Only Way is Essex však muselo stát spoustu úsilí, aby ji celou dostali do záběru.

Těžkotonážní rádoby celebrita vyrazila relaxovat do Portugalska, kde kromě přetékající postavy odhalila i nedokonalé opálení. V rodné Velké Británii si totiž Gemma moc sluníčka neužije, a stačila si tak opálit jen ramena, zatímco její břišní partie zůstaly paprsky nedotčeny. Tento kontrast ještě více zdůraznil, že objem jejího pasu dosahuje výrazného trojciferného rozměru.

Televizní hvězdička se na dovolené oblékla do bikin a u bazénu předvedla svou tukovou zásobu, na niž je velmi pyšná. „Když jím, cítím se v bezpečí. Jídlo je mým nejlepším přítelem,“ prohlásila obézní žena, která se s velkou pravděpodobností objeví i v nadcházející řadě reality show Celebrity Big Brother. Gemma je se svými proporcemi smířená a v bazénu si spokojeně dělala selfie, jimiž pak na sociální síti potěšila příznivce kyprých tvarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám